Tilauskakut

Onko juhlat tulossa? Haluatko yllättää sankarin kakulla tai suolaisella? Tällä sivulla voitte valita kakkuunne mieluisimman maun. Voit jopa piipahtaa Helkalantorin pisteellemme maistelun merkeissä. Toteutamme kakut ja suolaset asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kakut valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Vähimmäistilaus 2 kg.

Klassinen täytekakku

Vaniljakakkupohja, pehmeä, mascarpone- ja kermatäyte sekä vapaavalintainen marjatäyte (mansikka, vadelma, sitruuna, mustaherukka, mustikka,kirsikka). Kaikille täytekakkujen ystäville.

Kookoskakku

Kookoskakunpohja, valkosuklaa, kerma. Suosittelemme lisäämään myös vadelmaa, mutta ilmankin kakku sopii kaikille valkosuklaan ja kookoksen ystäville.

Red Velvet kakku

Klassisen amerikkalainen kakku, punainen jugurttikakkupohja, mascarpone-kermatäyte, vapaavalintaisesti voitte valita erilaisia marjoja, suosittelemme lämpimästi vadelmia, jotta kakustanne tulee vieläkin maukkaampi.

Napoleon kakku

Lehtevien voitaikinakerrosten välissä vaniljainen pehmeä täyte. Ranskalainen klassikko kakku. Vapaavalintaisesti voimme lisätä kinuskia tai pähkinöitä tai marjoja, suosittelemme lisäämään karpaloa.

Suklaa-pähkinäkakku

Pehmeä suklaakakkupohja, mascarpone-kermatäyte, itse tehty perinteinen kinuski, maapähkinä, maukas pähkinän ja kinuskin yhdistelmä kaikille herkkusuille.

Mustametsäkakku

Kostea suklaakakkupohja, vaniljainen kerma-mascarponetäyte sekä kirsikkatäyte.

Banaani-kinuskikakku

Vaniljakakkupohja, kerma-mascarponetäyte, tuoreita banaaneja, itsetehty perinteinen kinuski. Sopii niin lapsille kuin kaikille perinteisten makujen ystäville.

Suklaakakku

Klassinen pehmeä suklaakakunpohja, suklaatäyte, vapaavalintaisesti myös marjoja toiveidenne mukaan. Suosittelemme lisäämään vadelmaa tai kirsikkaa tai appelsiinia.